کاربرد وردپرس چیست؟


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وبلاگ من خوش آمدید

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ارائه ی خدمات مجازی و آدرس esmaeil3395.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار مطالب

:: کل مطالب : 148
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 7

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 60
:: باردید دیروز : 0
:: بازدید هفته : 77
:: بازدید ماه : 1333
:: بازدید سال : 7445
:: بازدید کلی : 19300

RSS

Powered By
loxblog.Com

فروش فالوور و لایک اینستاگرام

کاربرد وردپرس چیست؟
دو شنبه 11 ارديبهشت 1402 ساعت 9:36 | بازدید : 201 | نوشته ‌شده به دست اسماعیل | ( نظرات )

وردپرس چیست؟


وردپرس یک نرم افزار سیستم مدیریت محتوای متن باز (CMS) است که برای ساخت، اصلاح و نگهداری وب سایت ها استفاده می شود. از نظر فنی، وردپرس به زبان PHP نوشته شده و بر روی پایگاه داده MySQL یا MariaDB اجرا می شود. علاوه بر این، ویژگی‌های وردپرس شامل افزونه‌ها و تم‌ها و سایر موارد می‌شود.

در اینجا برخی از دلایل استفاده از وردپرس آورده شده است:

رایگان است. اگرچه کاربران قبل از استفاده از میزبانی وب ایمن و یک نام دامنه نیاز دارند، خود پلت فرم وردپرس برای دانلود و استفاده کاملا رایگان است.


بسیار انعطاف پذیر و قابل تنظیم است. وردپرس کاربردهای زیادی دارد - از وبلاگ نویسی و ایجاد یک نمونه کار آنلاین تا ساخت یک فروشگاه تجارت الکترونیک. وردپرس همچنین از توسعه دهندگان انجمن استقبال می کند. در نتیجه، بسیاری از گزینه های قالب وردپرس و افزونه در کتابخانه رسمی وردپرس و سپرده های شخص ثالث در دسترس هستند.


این یک پلت فرم مقیاس پذیر است. وردپرس می‌تواند وب‌سایت‌هایی با هر اندازه‌ای را مدیریت کند تا زمانی که برنامه میزبانی وب منابع لازم را داشته باشد. پس از راه اندازی وب سایت، نیازی به مهاجرت به پلتفرم دیگری نیست.
استفاده از آن نسبتاً آسان است. در مقایسه با کدنویسی دستی یک وب سایت از ابتدا، وردپرس به دانش فنی بسیار کمتری نیاز دارد. بهینه سازی آن با کد همچنان یک گزینه است، اما ساخت وب سایت های زیبا و کاملاً کاربردی فقط با رابط کاربری گرافیکی امکان پذیر است.

تفاوت بین WordPress.org و WordPress.com


اگر وردپرس را در گوگل یا سایر موتورهای جستجو جستجو کنید، با دو وب سایت مرتبط روبرو خواهید شد: WordPress.com و WordPress.org. این ممکن است برای مبتدیان گیج کننده باشد زیرا هر دو سایت از نظر نام و برند مشابه هستند اما از نظر هدف و مخاطب هدف متفاوت هستند.

WordPress.org


WordPress.org دارای نرم افزار سیستم مدیریت محتوای رایگان است که برای اجرای نسخه خود میزبان وردپرس استفاده می شود.

برای ساخت یک وب سایت خود میزبان ابتدا باید نام دامنه خود را ثبت کنید و یک طرح میزبانی وب خریداری کنید. نوع و کیفیت طرح میزبانی وب انتخابی شما عملکرد وب سایت شما را تعیین می کند.

علاوه بر این، کاربران می توانند با میزبانی خود، کنترل بیشتری بر فضای سرور وب که از ارائه دهنده میزبانی وب اجاره می کنند اعمال کنند.

نسخه خود میزبان وردپرس امکان پتانسیل کامل وردپرس را فراهم می کند. کاربران می‌توانند هر قالب یا افزونه وردپرس را که می‌خواهند جستجو و نصب کنند – حتی آنهایی که خودشان ساخته‌اند.

نسخه خود میزبان وردپرس برای کاربرانی که به انعطاف پذیری بالا، سفارشی سازی و برنامه ریزی برای گسترش وب سایت های خود در آینده اهمیت می دهند بسیار عالی است.

WordPress.com


WordPress.com یک شرکت میزبانی است که از یک سازنده وب سایت بر اساس سیستم مدیریت محتوای وردپرس برای تمامی وب سایت هایی که میزبانی می کند استفاده می کند. بر خلاف همتای خود میزبان خود، WordPress.com میزبانی می شود، به این معنی که سرورهای وب را که وب سایت های کاربران خود را ذخیره می کنند، مدیریت می کند.

کاربرانی که به صورت رایگان در این سرویس ثبت نام می کنند، ملزم به استفاده از نام دامنه مارک دار، مانند yourwebsitename.wordpress.com هستند. برای استفاده از یک نام دامنه سفارشی، باید به یک برنامه پولی ارتقا دهید.

نسخه رایگان محدودیت های دیگری نیز دارد. به عنوان مثال، کاربران نمی توانند هیچ تم یا افزونه وردپرس را نصب کنند.

به طور کلی، WordPress.com میزبانی شده برای کاربرانی که می‌خواهند یک وب‌سایت سریع ایجاد کنند و از انعطاف‌پذیری و سفارشی‌سازی محدود اهمیتی ندارند، مناسب‌تر است.

 

 

بخش افزونه های وردپرس

افزونه ها افزونه هایی هستند که عملکرد وردپرس را گسترش می دهند. با نصب افزونه ها، کاربران می توانند ویژگی هایی را اضافه کنند که در نرم افزار اصلی وردپرس وجود ندارد. بسیاری از افزونه ها توسط توسعه دهندگان در جامعه وردپرس ایجاد شده اند. می توانید افزونه خود را نیز بسازید.

دایرکتوری رسمی در حال حاضر شامل بیش از 58000 افزونه است – یک افزونه وردپرس تقریبا برای هر موقعیتی وجود دارد. مواردی برای تقویت امنیت وب سایت، افزایش سرعت وب سایت، افزایش بهینه سازی موتور جستجو، افزودن فرم ها و موارد دیگر وجود دارد.

در مورد قیمت گذاری، افزونه های رایگان و ممتاز وردپرس برای انتخاب وجود دارد. افزونه های رایگان معمولاً عملکردهای اساسی را ارائه می دهند، در حالی که پلاگین های پولی دارای ویژگی های بیشتری هستند و ممکن است شامل پشتیبانی مشتری نیز باشند.

در اینجا برخی از بهترین افزونه های وردپرس برای نصب در وردپرس آورده شده است:

 

 

وردفنس: افزونه وردپرس  وردفنس منبع باز که قابلیت تجارت الکترونیک را اضافه می کند.


ویژوال آهنگساز. یک پلاگین صفحه ساز کشیدن و رها کردن که عناصر طراحی از پیش ساخته شده را ارائه می دهد و فرآیند طراحی سایت وردپرس را ساده می کند.


Yoast SEO. یک افزونه SEO که شاخص های SEO را به ویرایشگر متن وردپرس اضافه می کند، که به مقالات کمک می کند در صفحات نتایج موتور جستجو (SERPs) رتبه بالاتری داشته باشند.
امنیت Wordfence. یک فایروال و افزونه امنیتی که از سایت وردپرس در برابر بدافزارها، هرزنامه ها و سایر حملات مخرب محافظت می کند.
بخش ابزارک وردپرس


از سوی دیگر، ابزارک ها محتوا و ساختار اضافی را به وب سایت اضافه می کنند. وردپرس دارای چندین ابزارک پیش‌فرض مانند آرشیو، گالری و پست‌های اخیر است و کاربران می‌توانند با نصب افزونه‌های بیشتری اضافه کنند.




|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: